Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5 Postów

(Zywcu)
Wiking
Przepraszam, czy możemy wrócić do założonego wątku?

Zywcu napisał:
Czy w NAV odpowiedź uzyskam "od ręki"? Czy ktoś przechodził taką procedurę i może się podzielić doświadczeniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
[b]bodys napisato/b]
Zywcu napisał:
Gabriel napisał:
Nie rozumiem , tych nieuzasadnionych niczym ... pretensji ...[/color]

To nie pretensje... - problem sprawia mi zejście do kuchni, a co dopiero wycieczka do NAV

No nic, trzeba będzie pójść tą drogą. Na wtorek mam umówioną kontrolę lekarską i postaram się o taki papier- pytanie: Czy w NAV odpowiedź uzyskam "od ręki"? Czy ktoś przechodził taką procedurę i może się podzielić doświadczeniem?

Pytam, bo czasu do świąt mało, a trzeba jeszcze logistykę zaplanować

Myślę,że tak,jeżeli wybierzesz najmilszą panią i przyniesiesz kwiaty...Najlepiej te polne...
żartuję,ale prawda jest taka,że możesz trafić na urzędnika i Urzędnika...Znam z autopsji...Niejeden wprowadził mnie w błąd...Niczym w polszy...

Jak ci lekarz wystawi pismo ze możesz jechać za granicę to nav ma gowno do tego i nie może się nie zgodzić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Optymus_anihilacja napisał:Jak Polska?? Kraj zostal wyprzedany obcemu kapitalowi! Banki - Zydzi, zaklady pracy - Niemcy.
Rozdrapana, krwawiaca ojczyzna, serce poszlo pomiedzy harpie. Dobrze, ze choc rdzen narodu ocalal skupiony wokol Jaroslawa i ojca Rydzyka, stad nadzieje na nacjonalizacje i odrodzenia katolickiego narodu.

WIDZEM
IŻEŚ
SIEM
OBUDZIŁEŚ ...!!

---
Pewnikiem miałeś jakiś koszmarny SEN z katolikami w dalekim tle ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Zywcu)
Wiking
Przepraszam, czy możemy wrócić do założonego wątku?

Zywcu napisał:
Czy w NAV odpowiedź uzyskam "od ręki"? Czy ktoś przechodził taką procedurę i może się podzielić doświadczeniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(ninusza)
Wiking
Odpowiedz dostaniesz listem, w którym Ci napiszą czy się zgadzają i jak zapłacą chorobowe. Mogą wypłacić po powrocie do No lub normalnie bez wstrzymywania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok